EN | NL | BE | FR | RO

Voor behandeling van alcoholisme en andere verslavingen

Kwaliteitszorg

HKZ

De stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) moedigt gezondheidszorginstellingen aan om te werken aan kwaliteit garantie gezien vanuit het perspectief van de patiënt. Het HKZ- keurmerk staat voor kwaliteit van de aangeboden zorg.

Sinds augustus 2010 is Castle Craig Nederland gecertificeerd op alle organisatorische niveaus. Jaarlijks wordt zowel intern als extern getoetst of we voldoen aan de HKZ/ISO 9001 normen, op basis van het HKZ certificatieschema GGZ.

Castle Craig Nederland is blijvend toegewijd aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Elk jaar worden we opnieuw getoetst door de certificatie instelling DEKRA .

Kwaliteitsstatuut

De juiste hulp, op de juiste plaats, door de juiste zorgprofessional binnen een professioneel en kwalitatief verantwoord netwerk.

Hier leest u het kwaliteitsstatuut van Castle Craig Nederland. In dit kwaliteitsstatuut laten wij u zien hoe een behandeling bij ons verloopt. Wij nemen u mee in de verschillende mogelijkheden en geven aan wanneer u hierin beslissingen kunt maken, uiteraard ondersteunen wij u bij beslissingen. Ook leggen wij belangrijke begrippen uit zodat u tijdens uw behandeling weet waar u aan toe bent.

U kunt dit kwaliteitsstatuut in één adem uitlezen, dan bent u zeer goed op de hoogte van de ins en outs van uw behandeling bij ons. U kunt dit kwaliteitsstatuut ook gebruiken als naslagwerk. wanneer u vragen heeft kunt u de antwoorden vinden in dit stuk. Uiteraard staan uw behandelaar en regiebehandelaar voor u klaar om vragen die u heeft te beantwoorden, dus stel deze gerust.

Ons kwaliteitsstatuut is goedgekeurd door een onafhankelijke commissie en voldoet daarmee aan landelijk gemaakte afspraken over kwalitatief hoogwaardige geneeskundige geestelijke gezondheidszorg.